Deniz Akkaya, kızının odasında gizli telefon buldu! ‘Anneliğe dair bildiğim her şey darmadağın’

Deniz Akkaya, geçtiğimiz haftalarda 16 yaşındaki kızı A.Ö.’nün kendisine fiziksel olarak saldırıp, balkona kilitlediğini söylemesiyle gündem olmuştu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın harekete geçmesi üzerine A.Ö. koruma altına alınmıştı.

“BURNU SÜRTSÜN DİYE GÖNDERDİM”

Bir dönem podyumlarda fırtınalar estiren manken, iş insanı Efe Önbilgin ile ilişkisinden dünyaya gelen kızının devlet korumasına alınmasıyla ilgili, “Evet, kendi rızamla ben gönderdim Çocuk Esirgeme’ye. Burnu sürtsün diye!” sözleriyle şaşkınlık yaratmıştı.

Akkaya, daha sonra yaptığı açıklamada ise “Barodan kızıma atanan ve babama giden avukat, babamı velayet davası açmak için ikna etmiş. Babam günde 20 saat televizyon seyredip dışarı çıkmıyor, kimseyi beğenmiyor. Çocuğumun onun yanına gitmemesi gerektiğini çok iyi biliyor. Senelerce babamın uyguladığı şiddeti, yaşattığı travmaları kapatarak yaşadık. Annemi öldürdün, sıra bana geldi belli ki… Buna izin vermeyeceğim” diyerek babasına ateş püskürmüştü.

“ÖLMEDEN CEHENNEMİ YAŞAYACAKSIN!”

46 yaşındaki Deniz Akkaya’nın ailesinde sular durulmuyor. Ünlü isim, son olarak X (Twitter) sayfasından yaptığı paylaşımlarla gündeme geldi. Bir kez daha babası Muzaffer Akkaya’yı hedef alan eski manken, şu ifadeleri kullandı:

Bu konuyu Katarsis’te anlatacaktım, senelerdir Gökhan Çınar’la bunu konuşuyoruz. Katarsis ekibine ‘Gerçekleri anlatıp bu şeytanın yeryüzü şubesi babamın ölmesine ben vesile olmayayım’ derdim. Ama sen Muzaffer Akkaya, tüm Türkiye önünde ölmeden cehennemi yaşayacaksın! Kızımla aramdaki konuyu kendi kişisel hırsına alet edip annemi öldürdüğün gibi beni öldüremeyeceksin.

KIZININ ODASINDA TELEFON BULDU

Ardından kızı ile ilgili bir paylaşım da yapan Deniz Akkaya, A.Ö.’nün odasında ikinci bir telefon bulduğunu açıkladı.

İki telefonun fotoğrafını çekerek X sayfasından yayınlayan ünlü isim, “Aklımı kaybetmek üzereyim. Kızımın odasını hayatımda ilk kez kontrol ediyorum ve ikinci bir telefon çıktı. Anneliğe dair bildiğim her şey darmadağın, bütün güvenimi yerle bir… Yepyeni bir telefon ve yine kilitli ama kendi ismi yazıyor. Allah’ım sen aklıma mukayyet ol” diye yazdı.

“BELKİLERLE ÇOCUK MU BÜYÜTÜLÜR?”

“Belki babası hediye etmiştir” şeklindeki yorumlara da kayıtsız kalmayarak; “Babası hediye ettiyse de bu kadar zamandır neden saklanıyor? Gizli yerden çıktı! Belkilerle çocuk mu büyütülür?” yanıtını verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx