Fenerbahçe’de Aziz Yıldırım’dan düello kararı! Ali Koç canlı yayına davet etmişti

Fenerbahçe Kulübü 9 Haziran’da yeni başkanını seçecek. Adaylardan Ali Koç ve Aziz Yıldırım başkanlık için yarışacak. Hafta sonu yapılacak olan Seçimli Olağan Genel Kurul öncesinde başkan adayları arasında söz düellosu yaşanıyor.

Mevcut başkan Ali Koç, Aziz Yıldırım’ı canlı yayında düelloya davet etmişti. Ali Koç’un listesinde yer alan Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada “Aziz Yıldırım böyle bir tartışmaya giremez zaten. Konuşamaz ki… Aziz Yıldırım Ali Koç’la canlı yayına çıksın ben hiçbir şey bilmiyorum diyeceğim” ifadelerini kullanmıştı.

Canlı yayın davetine üzerine Yıldırım’dan cevap geldi. Aziz Yıldırım, Ali Koç’un teklifine rağmen kendisiyle birlikte televizyona çıkma planı olmadığını açıkladı. 

Yazılı açıklama şöyle: “Sayın Ali Koç, yıllardır benimle birlikte televizyona çıkma isteğini, tarafımdan pozitif bir cevap alamamasına rağmen ısrarla yinelemektedir.

Benim kendisiyle herhangi bir televizyon programına çıkma gibi bir planım bulunmamaktadır. Muhatabımız, başkan adaylığım için eşsiz desteklerini tarafıma ileten, camiamızın çok değerli kulüp üyeleridir. Sayın Ali Koç’un bu konudaki ısrarı anlamsızdır; zira kendileriyle zaten 8-9 Haziran’daki Olağan Seçimli Kongre’de bir araya geleceğiz.

Bu vesileyle, tüm kulüp üyelerimizi kongreye davet ediyor, Güçlü Fenerbahçe için, Şampiyonluklar İçin, Çocuklar İçin, oylarınızı bekliyorum.”

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx