Popüler Analist: SOL Coin Çökerken Bu 2 Altcoin Coşacak!

Geçtiğimiz yıl Solana’da (SOL Coin) yükselişe geçen popüler bir kripto analisti, şimdi aniden düşüşe geçti. Analist, Ethereum’un ise Bitcoin’den büyük ölçüde daha iyi performans göstereceğini tahmin ediyor. Son olarak, bir ‘altın çocuk’ meme coin’in daha yükseklere çıkacağını söylüyor

SOL Coin fiyat tahmini: Ufukta bir çöküş mü var?

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, piyasa haftaya saki başladı. Bununla birlikte analistler, bazı tokenler için keskin hareketler bekliyor. Bluntz takma adlı analist, Solana’nın (SOL Coin) beş dalgalı bir ralliyi tamamlamış gibi göründüğünü söylüyor. Analist, bir teknik analiz yaklaşımı olan Elliott Wave teorisini uyguluyor. Teoriye göre, beş dalgalı bir yukarı yönlü hareketi tamamlayan bir varlık muhtemelen düzeltici bir döneme tanık olacaktır. SOL Coin, Mart ayında yaklaşık 210 dolar ile son zamanların en yüksek seviyesine çıktı. Analiste göre SOL Coin, o zamandan beri düşüş formasyonları çiziyor. Bu bağlamda analist, şu açıklamayı yapıyor:

SOL’da ayı piyasasının en düşük seviyelerinden itibaren beş dalgalı güzel bir yükseliş görüyoruz. Sadece bu beşli yükselişi görmekle kalmıyoruz, aynı zamanda bu beşinci dalganın en yüksek seviyesinden (210 dolar) beş dalgalı bir düşüş ve şimdi de üç dalgalı bir yükseliş görüyoruz… Ve şimdi tekrar inmeye başladık. Bu beş dalgada yükselmedi. Beş dalgada geriledi. Burada mücadele etmeye başlıyor, bu yüzden bunun SOL/USD için makro bir düşük tepe (188 dolar) olma şansının gerçekten çok yüksek olduğunu ve bunun muhtemelen etrafta dolaşacağını ve nihayetinde aşağı ineceğini ve bu seviyeleri buradan çıkaracağını düşünüyorum.

Kaynak: Bluntz

Grafiğine göre analist, SOL Coin fiyatının 80 dolara kadar düşeceğini tahmin ediyor. Bu arada yazı sırasında SOL 167 dolardan işlem görüyordu.

Bluntz: ETH, BTC’den daha iyi performans gösterecek!

Bluntz, Ethereum ve Bitcoin paritesinin (ETH/BTC) iki haftalık grafiğine gözünü diktiğini söylüyor. Analiste göre ETH/BTC’nin nadir bir boğa ayrışması yaşamasına sayılı günler kaldı. Bluntz, bunun da Ethereum’un Bitcoin’e kıyasla daha iyi performans göstereceğine işaret ettiğini söylüyor. Boğa sapması, fiyat aşağı ya da yana doğru hareket etse bile yükselen momentumun ortasında tersine dönme alanlarını gösterebilir. Bluntz, mevcut ETH/BTC seviyelerinin yaklaşık %95 üzerinde olan 0,1 BTC seviyesini (6.907 dolar) hedefliyor. Bu doğrultuda analist, şu açıklamayı yapıyor:

ETH/BTC‘nin *notları kontrol eder*…. asla’dan bu yana ilk iki haftalık yükseliş ayrışmasını kaydetmesine yalnızca sekiz gün kaldı. Hedefin 0,1 BTC olduğu açık ama bunun ya altında kalırız ya da üstünde kalırız.

Kaynak: Bluntz

PEPE meme coin’lerin “altın çocuğu” olacak!”

Analist son olaral, Ethereum’un dışında, sektöründeki en iyi görünümlü büyük coin olduğunu söylediği kurbağa temalı meme coin Pepe’de (PEPE) de yükselişe geçiyor. ETH/BTC dip yaparken ve çekiş gücünü yeniden kazanırken Pepe’nin memecoinlerin “altın çocuğu” olacağını söylüyor. Bu bağlamda analist, şu yorumunu paylaşıyor:

Görünüşe göre PEPE, ana paralar arasında en iyi görünen memecoin’miş. ETH/BTC’nin muhtemelen dibe vurmasıyla (bence), ileriye dönük olarak altın çocuk meme olmaya devam edeceğini ve muhtemelen birçok kişinin beklediğinden daha yükseğe çıkacağını düşünüyorum. Ancak günün sonunda hepimiz burada spekülasyon yapıyoruz.

Kaynak: Bluntz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx