UNI Coin ve Bu 4 Altcoin Fırtınalar Estiriyor: Birikime Dikkat!

Küresel kripto para piyasası son dönemde düşüşte olsa da, bazı kripto paralar tersine bir seyir izliyor. Bu isimlerden ikisi de Ethereum (ETH) ve Uniswap (UNI coin). Bu yükselişin arkasında ise Amber Group ile ilişkili bir hesaptan gelen 20 milyon dolarlık önemli bir alımın yatıyor olması yatıyor. Bu sırada analistler, özellikle üç altcoin için geri dönüş beklentisini paylaşıyor. İşte detaylar…

UNI coin ve Ethereum’da birikim hamleleri

Lookonchain adlı işlem takip platformundan alınan verilere göre, Amber Group ile bağlantılı bir kripto para cüzdanı, Binance borsasından sadece üç saat içinde toplam değeri 20 milyon doları bulan Ethereum ve Uniswap satın aldı. Bu alımın detayları şöyle:

  • 987.053 adet UNI, yaklaşık 10,6 milyon dolar değerinde.
  • 2.638 adet ETH, yaklaşık 9,2 milyon dolar değerinde.

Bu yüksek miktardaki alım hareketi, hem Ethereum hem de Uniswap fiyatlarında hafif bir yükselişe neden oldu. Yatırımcılar arasında ise bu ivmenin devam edip etmeyeceği konusunda büyük bir merak uyandırdı. Ethereum cephesinde ise ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) Spot Ethereum ETF başvurularını değerlendirmeye alması, iyimser havayı besliyor. Mayıs ayında yapılan başvuruların ardından, SEC Başkanı Gary Gensler’in yaz sonunda onay verebileceğine dair açıklamaları da piyasa güvenini artıran unsurlar arasında yer alıyor.

SHIB, AKT ve PEPE için çarpıcı analizler

Bu sırada bu hafta içerisinde hızlı bir toparlanma gerçekleştirmesi beklenen kripto paralar dikkat çekti. İşte analist Pooja Khardia’ya göre dikkat edilecek 3 kripto:

  • Akash Network (AKT): Akash Network’ün toparlanma yolculuğu başladı. Son 24 saat içerisinde %8’lik bir artış kaydetti. AKT’nin düşüşü, diğer kripto paralar aşağı yönlü seyre girmeden haftalar önce başladı. Bir aylık zaman diliminde değerinin %40’ını kaybederek düşüş eğilimindeydi. Ancak ağ aktivitesindeki artış, işlem hacmini %183 artırarak 47.525.537 dolara taşımasıyla birlikte bu durum değişmek üzere. Teknik göstergeler ve hareketli ortalamalar güçlü bir alım bölgesine işaret ediyor. Ayrıca, Göreceli Güç Endeksi (RSI) 57,543 seviyesinde bulunuyor, bu da işlemcilerin hakimiyetinin bir göstergesi.
  • Shiba Inu: Shiba Inu meraklıları, uzun zamandır beklenen yükselişi bekliyor. En popüler meme coin’lerden biri olmasına rağmen SHIB, üç yıl önce belirlenen 0.00008845 dolarlık tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşamadı. Devam eden düşüş, Shiba Inu fiyatını 0.00002088 dolara itti ve bu da tüm zamanların en yüksek seviyesinden %75 uzaklaşmasına neden oldu. Hedef büyük olsa da, Shiba Inu fiyatı, ağdaki işlem sayısındaki artışla birlikte yavaş yavaş yükselmeye başladı. Şu anda %41’lik bir artışın ardından 482,1 milyon dolarlık bir işlem hacmine sahip.
  • Pepe (PEPE): PEPE, özellikle son altı ayda %829’luk kazanç elde ederek CoinmarketCap’teki ilk 25 kripto para birimi arasına girmesiyle başından beri en çok ilgi gören kripto paralarından biri. Sansasyon Mayıs ayında yeni zirvelere sürekli yükselerek zirveye ulaştığında ancak ardından aşağı yönlü bir trende girdi. PEPE fiyatı şu anda 0.0000121 dolar seviyesinde işlem görüyor ve tüm zamanların en yüksek seviyesinden yavaş yavaş uzaklaşıyor, ancak boğalar piyasadaki varlıklarını yeniden hissettirmeye başladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx